bd4b931912a4bd86f41c7321a531b9e8

Krem Warszawski śniadaniowy 190 g

14.79 zł
- +

Kolejny świetny pomysł twórców Batona Warszawskiego. Smarowidło do pieczywa. U nas podjadane łyżeczką (jako dodatek do kawy) lub do owoców:) Nadaje się też standardowo do chleba. Sprawdziłyśmy też jako dodatek do placuszków bananowych z przepisu Doroty - pasuje idealnie.

Bazuje na mannie kokosowej i orzechu laskowym. Dzięki mannie lekkie, puszyste (puszyste zwłaszcza, jak jest chwilę poza lodówką). Słodkie w smaku.

Kremu Warszawskiego możecie również użyć w przepisach, które znajdziecie na blogu:

Czekoladowo-burakowe muffiny. Tak!

Produkt wegański. Bez oleju palmowego. Bez glutenu. Bez cukru. Bez laktozy. Bez arachidów.

Skład: Manna kokosowa BIO 30%, orzech laskowy nieprażony 29%, ksylitol i erytrytol (substancje słodzące), olej kokosowy BIO, lecytyna rzepakowa (bez GMO), błonnik pokarmowy, kakao, karob, olej słonecznikowy zimnotłoczony, sól himalajska.

KTO SERWUJE?

Przedstawiamy Wam Baton Warszawski. To jednocześnie produkt i marka. Prosty, ale naprawdę przełomowy wg nas pomysł młodego małżeństwa, Alicji i Pawła Malickich. Paweł i Alicja kochali się, a miłość słodzili sobie zdrowo gotując. Z tego zrodził im się baton. Baton powstał w Warszawie, więc zwie się warszawskim. Zawiera tylko naturalne i nieprzetworzone składniki. Połączone ze sobą wg przemyślanej receptury. Nie zawiera glutenu, arachidów, laktozy ani dodanego cukru. Ma dużo błonnika i niski indeks glikemiczny. Odkryłyśmy Baton Warszawski na Targu Śniadaniowym na Mokotowie. Paweł polecił taki na pierwszy ogień. Chłopak wiedział, co mówi;) A my wiemy, co mówimy, kiedy Baton Warszawski polecamy Wam;)

Krem Warszawski śniadaniowy 190 g

Baton Warszawski
14.79
- +