eko_ 60_rba

Krem Warszawski truskawkowy 190 g

14.79 zł
Produkt niedostępny

Kolejna wersja Waszego (i naszego) ulubionego Kremu Warszawskiego. Tym razem odsłona truskawkowa. Truskawki i czekoladowe smarowidło - to do siebie po prostu idealnie pasuje. Spróbujcie!

Krem Warszawski bazuje na mannie kokosowej i to czuć w jego smaku. Doprawiony jest orzechem laskowym i również ta nuta jest wyraźna. Smarowidło nadaje się idealnie do pieczywa, naleśników, wszelakich placuszków (np. do tych z naszego bloga "Finger food" do lasu).

Przepisy z wykorzystaniem kremu znajdziecie na naszym blogu:

Czekoladowo-burakowe muffiny. Tak!

Produkt bezglutenowy.

Skład: manna kokosowa BIO, migdały, inulina z cykorii (błonnik pokarmowy), olej kokosowy BIO, truskawka liofilizowana, erytrytol i ksylitol (substancje słodzące), olej słonecznikowy zimnotłoczony, lecytyna słonecznikowa (bez GMO), sól himalajska.

KTO SERWUJE?

Przedstawiamy Wam Baton Warszawski. To jednocześnie produkt i marka. Prosty, ale naprawdę przełomowy wg nas pomysł młodego małżeństwa, Alicji i Pawła Malickich. Paweł i Alicja kochali się, a miłość słodzili sobie zdrowo gotując. Z tego zrodził im się baton. Baton powstał w Warszawie, więc zwie się warszawskim. Zawiera tylko naturalne i nieprzetworzone składniki. Połączone ze sobą wg przemyślanej receptury. Nie zawiera glutenu, arachidów, laktozy ani dodanego cukru. Ma dużo błonnika i niski indeks glikemiczny. Odkryłyśmy Baton Warszawski na Targu Śniadaniowym na Mokotowie. Paweł polecił taki na pierwszy ogień. Chłopak wiedział, co mówi;) A my wiemy, co mówimy, kiedy Baton Warszawski polecamy Wam;)

Krem Warszawski truskawkowy 190 g

Baton Warszawski
14.79
Produkt niedostępny