Baton Warszawski wprowadził kolejną przekąskę, a właściwie zdrowy słodycz. Bazuje na mannie kokosowej i nerkowcu. Jest bardzo delikatna i lekka. Świetna, gdy najdzie nas ochota na coś pysznego i słodkiego.
Lepsza wersja grzechu:)
W opakowaniu są cztery smaki: kokos, matcha, czekolada, truskawka.
Pralina jest bez cukru, bez glutenu i jest wege.
Produkt bezglutenowy.
Skład: Manna kokosowa BIO, orzech nerkowca, mąka kokosowa, ksylitol i erytrytol (substancje słodzące), truskawka liofilizowana, matcha BIO (zielona herbata), kakao, lecytyna słonecznikowa bez GMO), witamina C, sól himalajska.
KTO SERWUJE?
Przedstawiamy Wam Baton Warszawski. To jednocześnie produkt i marka. Prosty, ale naprawdę przełomowy wg nas pomysł młodego małżeństwa, Alicji i Pawła Malickich. Paweł i Alicja kochali się, a miłość słodzili sobie zdrowo gotując. Z tego zrodził im się baton. Baton powstał w Warszawie, więc zwie się warszawskim. Zawiera tylko naturalne i nieprzetworzone składniki. Połączone ze sobą wg przemyślanej receptury. Nie zawiera glutenu, arachidów, laktozy ani dodanego cukru. Ma dużo błonnika i niski indeks glikemiczny. Odkryłyśmy Baton Warszawski na Targu Śniadaniowym na Mokotowie. Paweł polecił taki na pierwszy ogień. Chłopak wiedział, co mówi;) A my wiemy, co mówimy, kiedy Baton Warszawski polecamy Wam;)