Brak produktów w koszyku
Cukier kokosowy uzyskuje się z kwiatów palmy kokosowej, które wyrastają bezpośrednio z orzecha kokosowego. Jest pozbawiony zapachu kokosa. Wygląda i smakuje podobnie do cukru trzcinowego. Ma lekki posmak karmelowy i jest bardzo smaczny.
Cukier kokosowy ma podobną kaloryczność do trzcinowego (nieznacznie tylko niższą) , ma jednak wyraźnie niższy indeks glikemiczny.
Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
Na naszym blogu znajdziecie przepisy, w których użyjecie cukru kokosowego:
Najlepsza wersja ciasta marchewkowego.
Budyń gryczany z karmelizowanymi śliwkami. Jesienne śniadanie doskonałe
Laskoladowe muffinki z porzeczkami. Rozkosz dla podniebienia.
Rabarbar pod migdałową kruszonką, czyli sezonowe łakocie.
Skład: cukier kokosowy (palmowy)* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
KTO SERWUJE?
Przedstawiamy Wam Bioplanet. Choć w zasadzie ich chyba przedstawiać nie trzeba. To lider w zakresie produkcji ekologicznej żywności. Działa na naszym rynku od blisko dziesięciu lat. Budzi zaufanie. Przetestowało ją już wielu. Klasycznie dowozi zdrowie.
28.99 zł
24.99 zł
19.00 zł
26.59 zł
7.90 zł
8.99 zł
17.90 zł
12.79 zł
25.39 zł
Nieprawidłowy adres e-mail
Korzystanie z naszej Witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.