Mąka ryżowa pełnoziarnista to taka, która powstaje z przemiału całego ziarna ryżu. Ma bardzo uniwersalne zastosowanie. My (zwłaszcza jedna połówka Jadłosfery) stosujemy ją z powodzeniem do masy różnych przepisów - można jej używać do naleśników, wszelakich placków, ciast i ciasteczek.
Przepisy z wykorzystaniem mąki ryżowej znajdziesz na naszym blogu:
Dyniowo-pomarańczowa babka wielkanocna.
Leniwe w zdrowszej wersji.
Czekolada i masło orzechowe - pomysł na ciasto doskonałe.
"Finger food" do lasu.
Produkt bezglutenowy.
Skład: mąka ryżowa pełnoziarnista* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
KTO SERWUJE?
Przedstawiamy Wam Bioplanet. Choć w zasadzie ich chyba przedstawiać nie trzeba. To lider w zakresie produkcji ekologicznej żywności. Działa na naszym rynku od blisko dziesięciu lat. Budzi zaufanie. Przetestowało ją już wielu. Klasycznie dowozi zdrowie.