Jak ktoś lubi na ostro, będzie zadowolony:) Jest pikantnie! Czuć mocno czosnek. Nam się podoba, że lekko chrupie w niej słonecznik.
Wymarzona dla tych, co chcą zrobić na szybko pyszny deep. Wystarczy ją wymieszać z jogurtem:) Wszelkie inne zastosowania, typu smarowanie nią chleba, czy doprawianie makaronu też zdadzą egzamin.
Przepisy z adżiką gruzińską znajdziecie również na naszym blogu:
Makaron z cukinii - danie w 5 minut
Skład: papryka, pomidory, jabłko, marchew, czosnek, ziarno słonecznika, peperoncini, zioła, przyprawy
KTO SERWUJE?
Przedstawiamy Wam Le Papu. Le Papu to typowe odkrycie „buszującego na targach”. Ascetyczne opakowania kryją w sobie przetwory wykonywane według tradycyjnych receptur. Produkty z Le Papu są pasteryzowane i nie zawierają konserwantów, co oznacza, że po otwarciu słoik należy wyjeść w ciągu maksymalnie 7 dni. Z doświadczenia wiemy jednak, że zadanie to nie stanowi dużego wyzwania! Le Papu uratuje każdą niezapowiedziana wizytę gości, wystarczy, gdy tylko poprosisz ich, by po drodze do Ciebie kupili ciepłą bagietkę. Przetwory nie zawierają białka zwierzęcego i glutenu.