eko_ 85_rba

Bakłażan z orzechami 200 ml

14.89 zł
- +

Na początek ciekawostka – z botanicznego punktu widzenia bakłażan to nie warzywo a owoc, co więcej – jagoda. Uprawę bakłażanów w Europie spopularyzowali Włosi, promując warzywo, jako ekskluzywny smakołyk. I faktycznie tę ekskluzywność czuć w paście Le Papu. Pieczony bakłażan i orzechy uwodzą swoją prostą i wielowymiarowością smaku. Doskonały dodatek do grzanki, ale też makaronu, kaszy.

Na naszym blogu znajdziecie przepisy, w których użyjecie pasty z bakłażana:

Bakłażanowo-orzechowe spaghetti w 15 minut.

Skład: Bakłażan, orzechy włoskie, przyprawy

KTO SERWUJE?

Przedstawiamy Wam Le Papu. Le Papu to typowe odkrycie „buszującego na targach”. Ascetyczne opakowania kryją w sobie przetwory wykonywane według tradycyjnych receptur. Produkty z Le Papu są pasteryzowane i nie zawierają konserwantów, co oznacza, że po otwarciu słoik należy wyjeść w ciągu maksymalnie 7 dni. Z doświadczenia wiemy jednak, że zadanie to nie stanowi dużego wyzwania! Le Papu uratuje każdą niezapowiedziana wizytę gości, wystarczy, gdy tylko poprosisz ich, by po drodze do Ciebie kupili ciepłą bagietkę. Przetwory nie zawierają białka zwierzęcego i glutenu.

Bakłażan z orzechami 200 ml

Le Papu
14.89
- +