O tym ketchupie mówią w Ogródku Dziadunia, że stworzyła go Mama dla swoich dzieci. I to widać. Inna Mama, jak ja, potrafi to docenić. W ketchupie jest duuużo pomidorów, ma łagodny smak, nie ma w nich chemii. Nic tylko wcinać!
Na wyprodukowanie 100 g produktu zużyto 210 g pomidorów.
Produkt pasteryzowany.
Składniki: przecier pomidorowy z przetartych pomidorów (71%), cebula, cukier, ocet spirytusowy 10%, przyprawy, sól, czosnek.
![]()
KTO SERWUJE?
Przedstawiamy Wam Ogródek Dziadunia. Pokochałyśmy go już za samą nazwę. Kryje się za nią wspomnienie tradycyjnych wyrobów wytwarzanych wedle rodzinnych receptur. U mnie królowała w nich Babcia. Ach, jakie to było pyszne! I tu też się nie zawiedziecie - okazuje się, że u Dziadunia jak tak dobrze, jak u Babci. Dziadunio wykorzystuje tradycyjne receptury znad Warty - i robi to po prostu dobrze. Dlatego firma została wielokrotnie nagrodzona, zdobywając m.in. certyfikat Jakość i Tradycja, Jakość Roku 2017, Dobra Marka 2016 i Top Produkt - Doceń Polskie.