Bez pomidorów nie ma życia. Zwłaszcza dla dzieci. Zupa pomidorowa jakoś nigdy się nie nudzi. Makaron z sosem pomidorowym też nie. Przecier z Ogródka Dziadunia warto więc mieć pod ręką. Oczywiście - nie ma w nim żadnych zbędnych dodatków!
Składniki: pomidory
Na wyprodukowanie 100 g przecieru zużyto 200 g świeżych pomidorów.
KTO SERWUJE?
Przedstawiamy Wam Ogródek Dziadunia. Pokochałyśmy go już za samą nazwę. Kryje się za nią wspomnienie tradycyjnych wyrobów wytwarzanych wedle rodzinnych receptur. U mnie królowała w nich Babcia. Ach, jakie to było pyszne! I tu też się nie zawiedziecie - okazuje się, że u Dziadunia jak tak dobrze, jak u Babci. Dziadunio wykorzystuje tradycyjne receptury znad Warty - i robi to po prostu dobrze. Dlatego firma została wielokrotnie nagrodzona, zdobywając m.in. certyfikat Jakość i Tradycja, Jakość Roku 2017, Dobra Marka 2016 i Top Produkt - Doceń Polskie.