Le Papu-Bakłażan z orzechami 200 ml Expand

Le Papu-Bakłażan z orzechami 200 ml

New product

Ilość:

Na początek ciekawostka – z botanicznego punktu widzenia bakłażan to nie warzywo a owoc, co więcej – jagoda. Uprawę bakłażanów w Europie spopularyzowali Włosi, promując warzywo, jako ekskluzywny smakołyk. I faktycznie tę ekskluzywność czuć w paście Le Papu. Pieczony bakłażan i orzechy uwodzą swoją prostą i wielkowymiarowością smaku. Doskonały dodatek do grzanki, ale też makaronu, kaszy.

Skład: Bakłażan, orzechy włoskie, przyprawy

KTO SERWUJE?

Przedstawiamy Wam Le Papu. Le Papu to typowe odkrycie „buszującego na targach”. Ascetyczne opakowania kryją w sobie przetwory wykonywane według tradycyjnych receptur. Produkty z Le Papu są pasteryzowane i nie zawierają konserwantów, co oznacza, że po otwarciu słoik należy wyjeść w ciągu maksymalnie 7 dni. Z doświadczenia wiemy jednak, że zadanie to nie stanowi dużego wyzwania! Le Papu uratuje każdą niezapowiedziana wizytę gości, wystarczy, gdy tylko poprosisz ich, by po drodze do Ciebie kupili ciepłą bagietkę. Przetwory nie zawierają białka zwierzęcego i glutenu.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Le Papu-Pesto orzechowe 200 ml

Akceptuję

Używamy cookies. Uzyskujemy do nich dostęp w celach statystycznych, marketingowych (remarketing) oraz zapewnienia prawidłowego działania strony. Możesz określić w przeglądarce warunki przechowywania cookies i dostępu do nich. Szczegóły znajdziesz w polityce prywatności i plików cookies