Baton Warszawski-Baton czarna porzeczka&kokos Expand

Baton Warszawski-Baton czarna porzeczka&kokos

New product

Ilość:

Baton Warszawski czarna porzeczka i kokos – idealny na początek przygody z marką. Ichni bestseller! Wegański. Słodki, ale nie za bardzo. Dzieci miały na niego ochotę, a mnie nie odrzucał nadmiarem słodyczy (cukru w nim nie uświadczysz, jest tylko lekko słodzony ksylitolem, resztę słodyczy dają wiórki kokosowe, czyli samo zdrowie).

Nam sprawdza się jako podwieczorek zapakowany do plecaka, kiedy z dziećmi jedziemy na wyprawę rowerową albo idziemy na plac zabaw. Dla dorosłych – do popołudniowej kawy.

Skład 65% BIO: BIO wiórki kokosowe, BIO mąka jaglana, BIO słonecznik, daktyl suszony, BIO olej kokosowy, ksylitol, BIO siemię lniane, suszona czarna porzeczka, woda

KTO SERWUJE?

Przedstawiamy Wam Baton Warszawski. To jednocześnie produkt i marka. Prosty, ale naprawdę przełomowy wg nas pomysł młodego małżeństwa, Alicji i Pawła Malickich. Paweł i Alicja kochali się, a miłość słodzili sobie zdrowo gotując. Z tego zrodził im się baton. Baton powstał w Warszawie, więc zwie się warszawskim. Zawiera tylko naturalne i nieprzetworzone składniki. Połączone ze sobą wg przemyślanej receptury. Nie zawiera glutenu, archaidów, laktozy ani dodanego cukru. Ma dużo błonnika i niski indeks glikemiczny. Odkryłyśmy Baton Warszawski na Targu Śniadaniowym na Mokotowie. Paweł polecił taki  na pierwszy ogień. Chłopak wiedział, co mówi;) A my wiemy, co mówimy, kiedy Baton Warszawski polecamy Wam;)

No customer reviews for the moment.

Write a review

Baton Warszawski-Pralina Warszawska 84 g

Akceptuję

Używamy cookies. Uzyskujemy do nich dostęp w celach statystycznych, marketingowych (remarketing) oraz zapewnienia prawidłowego działania strony. Możesz określić w przeglądarce warunki przechowywania cookies i dostępu do nich. Szczegóły znajdziesz w polityce prywatności i plików cookies