Niedoceniane owoce czarnego bzu mają genialne właściwości zdrowotne. A w tym syropie smakują po prostu świetnie! Warto dowiedzieć się więcej i sięgać częściej po to nasze polskie „czarne złoto”.
Składniki: sok wyciśnięty z owocu czarnego bzu (50%), cukier (50%).
Do wyprodukowania 100 g naszego syropu zużywamy nie mniej niż 72 g owocu czarnego bzu.
KTO SERWUJE?Przedstawiamy Wam
Ogródek Dziadunia. Pokochałyśmy go już za samą nazwę. Kryje się za nią wspomnienie tradycyjnych wyrobów wytwarzanych wedle rodzinnych receptur. U mnie królowała w nich Babcia. Ach, jakie to było pyszne! I tu też się nie zawiedziecie - okazuje się, że u Dziadunia jak tak dobrze, jak u Babci. Dziadunio wykorzystuje tradycyjne receptury znad Warty - i robi to po prostu dobrze. Dlatego firma została wielokrotnie nagrodzona, zdobywając m.in. certyfikat Jakość i Tradycja, Jakość Roku 2017, Dobra Marka 2016 i Top Produkt - Doceń Polskie.