eko_z goryccc 7_rba

Sól czosnkowa

5.69 zł
- +

Sól czosnkowa często używana jest jako zamiennik zwykłej soli. Nie tylko do specjalnych potraw, a także jako dodatek choćby do pomidorów z mozzarellą. Doskonale sprawdza się w aromatycznej kuchni z warzywami. Warto nią natrzeć mięso tuż przed przyrządzeniem. W przypadku doskonałej jakości wołowiny natarcie dobrą solą czosnkową to wystarczający element przyrządzenia. Odrobina takiej soli może wzbogacić też aromat soku pomidorowego.

Przepisy z wykorzystaniem soli Visana znajdziecie też na naszym blogu:

Kotlet z kalafiora. Konkretny obiad z warzyw.

Pietruszkowe muffinki z komosy ryżowej.

Pesto brokułowo-migdałowe. Zdrowotna petarda!

3 przepisy, które polubiliście najbardziej w 2017 roku.

Gryczoletto, czyli risotto z kaszy gryczanej. Danie pudełkowe

Chleb z kaszy gryczanej? Bez glutenu, bez drożdży. 100 procent kasza!

Skład: Sól kamienna, czosnek

KTO SERWUJE?

Przedstawiamy Wam Visanę. Visana to wytwórca przypraw odkryty przez nas w okresie praktykowania diety tzw. „bezbiałkowej“ czyli wówczas, gdy wydaje się, że wszystko co zjesz powoduje kolkę u Twojego malucha. Visana ratuje każdą dietetyczną potrawę, a wyrafinowanym dodaje dobrego smaku. Naturalne składniki i oryginalne mieszanki – tak najkrócej scharakteryzowałybyśmy tego producenta. Bez polepszaczy smaku i bez mitycznego glutaminianu smaku, ale na jadlosfera.pl to chyba oczywiste! Kilka mieszanek przypraw tego producenta jest wprost nie do zastąpienia. Naszymi faworytami są przyprawa do chleba i wszystkie wariacje na temat suszonych pomidorów. To idealne zestawy dla tych, którzy w kuchni pichcą szybko, ale potem długo jedzą delektując się smakiem i dobrym towarzystwem.

Sól czosnkowa

Visana
5.69
- +