To dokładnie takie ciastka o jakie mi chodzi! Wytrwane z dodatkiem warzyw i dużą ilością przypraw. Nie ma się do czego przyczepić, gdy czyta się skład - zdrowie, zdrowie i jeszcze raz zdrowie. A do tego - ja lubię również ten smak!
Czosnek z majerankiem i nutą szpinaku.
Tak!
Składniki: mąka owsiana bezglutenowa, olej kokosowy, płatki owsiane bezglutenowe, daktyle suszone, siemię lniane, mąka ryżowa, mąka teff, łuska babki jajowatej, sól, szpinak suszony, majeranek, czosnek suszony, pieprz.
Masa netto: 60g (2 szt. w opakowaniu)
Wartości odżywcze na 60g: Wartość energetyczna: 1172kJ/280kcal, Tłuszcz: 16,8g (w tym kwasy tł. nasycone: 11g), Węglowodany: 26,2g (w tym cukry: 6,4g, w tym błonnik: 9g), Białko: 6,2g, Sól: 0,66g.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
KTO SERWUJE?
Przedstawiamy Wam Baton Warszawski. To jednocześnie produkt i marka. Prosty, ale naprawdę przełomowy wg nas pomysł młodego małżeństwa, Alicji i Pawła Malickich. Paweł i Alicja kochali się, a miłość słodzili sobie zdrowo gotując. Z tego zrodził im się baton. Baton powstał w Warszawie, więc zwie się warszawskim. Zawiera tylko naturalne i nieprzetworzone składniki. Połączone ze sobą wg przemyślanej receptury. Nie zawiera glutenu, archaidów, laktozy ani dodanego cukru. Ma dużo błonnika i niski indeks glikemiczny. Odkryłyśmy Baton Warszawski na Targu Śniadaniowym na Mokotowie. Paweł polecił taki na pierwszy ogień. Chłopak wiedział, co mówi;) A my wiemy, co mówimy, kiedy Baton Warszawski polecamy Wam;)