Batonowa nowość bazująca na owsie, a więc dająca moc godną sportowców. O smaku truskawki.
Pachnący wanilią. Wegański.
Polecamy, kiedy Wam burczy w brzuchu po wysiłku fizycznym. Albo dla biegających bez ustanku (u nas np. za piłką) dzieci, które nie wiadomo skąd jeszcze biorą siłę. Niech biorą z batona. Na zdrowie!
Produkt bezglutenowy.
Skład: płatki owsiane bezglutenowe, truskawka suszona, mąka owsiana bezglutenowa, BIO olej kokosowy, ksylitol, BIO siemię lniane, suszona czarna porzeczka, woda
KTO SERWUJE?
Przedstawiamy Wam Baton Warszawski. To jednocześnie produkt i marka. Prosty, ale naprawdę przełomowy wg nas pomysł młodego małżeństwa, Alicji i Pawła Malickich. Paweł i Alicja kochali się, a miłość słodzili sobie zdrowo gotując. Z tego zrodził im się baton. Baton powstał w Warszawie, więc zwie się warszawskim. Zawiera tylko naturalne i nieprzetworzone składniki. Połączone ze sobą wg przemyślanej receptury. Nie zawiera glutenu, archaidów, laktozy ani dodanego cukru. Ma dużo błonnika i niski indeks glikemiczny. Odkryłyśmy Baton Warszawski na Targu Śniadaniowym na Mokotowie. Paweł polecił taki na pierwszy ogień. Chłopak wiedział, co mówi;) A my wiemy, co mówimy, kiedy Baton Warszawski polecamy Wam;)