Proste, pyszne ciasteczka z dobrym składem. Na bazie sezamu. Zastąpią Wam te domowe wypieki w sytuacji, gdy nie będziecie mieli czasu na ich wykonanie.
Dzieci je lubią - zaświadczam!
Skład: sezam, mąka gryczana, mąka ryżowa, olej kokosowy, daktyle suszone, siemię lniane, erytrytol (substancja słodząca), pyłek pszczeli, naturalny miód gryczany, sól himalajska, wanilia.
KTO SERWUJE?
Przedstawiamy Wam Baton Warszawski. To jednocześnie produkt i marka. Prosty, ale naprawdę przełomowy wg nas pomysł młodego małżeństwa, Alicji i Pawła Malickich. Paweł i Alicja kochali się, a miłość słodzili sobie zdrowo gotując. Z tego zrodził im się baton. Baton powstał w Warszawie, więc zwie się warszawskim. Zawiera tylko naturalne i nieprzetworzone składniki. Połączone ze sobą wg przemyślanej receptury. Nie zawiera glutenu, archaidów, laktozy ani dodanego cukru. Ma dużo błonnika i niski indeks glikemiczny. Odkryłyśmy Baton Warszawski na Targu Śniadaniowym na Mokotowie. Paweł polecił taki na pierwszy ogień. Chłopak wiedział, co mówi;) A my wiemy, co mówimy, kiedy Baton Warszawski polecamy Wam;)