Plasterki cytryny zanurzone w słodkim syropie z pachnącym cynamonem.
Dodaj je do gorącego napoju: herbaty, soku, piwa, wina i ciesz się aromatycznym, pysznym smakiem.
Składniki: cytryny (49%), cukier, woda, laska cynamonu (1%).
KTO SERWUJE?
Przedstawiamy Wam Ogródek Dziadunia. Pokochałyśmy go już za samą nazwę. Kryje się za nią wspomnienie tradycyjnych wyrobów wytwarzanych wedle rodzinnych receptur. U mnie królowała w nich Babcia. Ach, jakie to było pyszne! I tu też się nie zawiedziecie - okazuje się, że u Dziadunia jak tak dobrze, jak u Babci. Dziadunio wykorzystuje tradycyjne receptury znad Warty - i robi to po prostu dobrze. Dlatego firma została wielokrotnie nagrodzona, zdobywając m.in. certyfikat Jakość i Tradycja, Jakość Roku 2017, Dobra Marka 2016 i Top Produkt - Doceń Polskie.